Jaco Vonk, bedrijfsleider van Vergader- & congrescentrum De Schakel.
Jaco Vonk, bedrijfsleider van Vergader- & congrescentrum De Schakel. Marco Jansen

‘Bij binnenkomst in De Schakel kun je gelijk van start’

27 maart 2024 om 19:33 Zakelijk

NIJKERK Een vergadering, training, congres of presentatie. Het kan allemaal bij Vergader- & Congrescentrum De Schakel. ,,Mensen komen hier graag omdat niks teveel is en om het persoonlijk contact.”

door Marco Jansen

Het zalencentrum aan de Oranjelaan faciliteert soms een bruiloft of feest, maar heeft vergaderingen, trainingen en congressen voor de zakelijke markt als core business. ,,Dit kan voor groepjes van 5 tot grote groepen van 250 personen. De bedrijvenkring Hoevelaken – Nijkerk, de Nijkerkse Ondernemers Vereniging en de gemeente Nijkerk maken er gebruik van, maar ook veel landelijke organisaties uit de agrarische sector, zorg en onderwijs”, aldus Jaco Vonk (44) uit Nijkerk. Hij is ruim elf jaar bedrijfsleider en inmiddels het gezicht van de locatie. Maar ook de 14 medewerkers, van wie de meeste hier al 12,5 tot 25 jaar werken, kennen de gasten goed. ,,Mensen voelen zich hier thuis, persoonlijk contact typeert De Schakel.”

ZALEN

Jaarlijks ontvangt De Schakel zo’n 35.000 gasten. De locatie heeft negen zalen, van groot tot klein, met ieder hun eigen sfeer, maar die met een touchscreen aan de muur ook een andere ambiance kunnen krijgen. ,,Afhankelijk van de groepsgrootte, de activiteit en de duur van het verblijf kijken wij welke ruimte het beste past. Van plenaire zaal voor een congres van 250 bezoekers tot subzalen voor workshops in groepjes. Ook hebben we alle vergaderfaciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur (tv-scherm, beamer, geluidsinstallatie), flipover, klimaatbeheersing en camerasysteem voor online meevergaderen.”

Afhankelijk van de groepsgrootte, de activiteit en de duur van het verblijf kijken wij welke ruimte het beste past

CATERING

Mensen reserveren alles vooraf en als een organisatie binnenkomt, staat alles klaar zoals vooraf aangegeven en kan men gelijk van start. Een zaalopstelling in u-vorm of kring, stands of inschrijftafels. Lunches, diners en hapjes worden in eigen keuken bereid. Er is heerlijke verse bonenkoffie. Het personeel is erg flexibel en wil op elke vraag kunnen inspelen. ,,Dit is onze kracht; mensen komen hier graag omdat ze weten dat niks teveel is en eigenlijk alles geregeld wordt. Denk aan ad hoc meelunchen, een bittergarnituurtje na afloop of de vraag om hybride te vergaderen. We adviseren en denken graag mee. Ook geven we altijd technische ondersteuning met aansluiten van apparatuur.”

Meer informatie: Vergader- & congrescentrum De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk. 033-2460804. www.deschakelnijkerk.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Schakel en Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie