Donderdagavond 21 maart organiseerde de BHN haar algemene ledenvergadering.
Donderdagavond 21 maart organiseerde de BHN haar algemene ledenvergadering. Arjen Gerritsma

Inspiratiesessie over AI tijdens algemene ledenvergadering van BHN

27 maart 2024 om 11:50 Zakelijk

NIJKERK Donderdagavond 21 maart organiseerde de BHN haar algemene ledenvergadering en aansluitend werd door Laura Hamer van ProBizz een inspiratiesessie gehouden over de mogelijkheden van Artificial Intelligence. De ALV werd gehouden bij Vergader- en Congrescentrum de Schakel en er was een grote opkomst. 

Tijdens de algemene ledenvergadering werden verschillende zaken besproken, zoals de agenda voor dit jaar. Voorzitter René Krebber en Annette Vermaas hebben aangeven een nieuwe termijn van drie jaar in te gaan voor het bestuur. 

DUO LIDMAATSCHAP

Sinds vorig jaar biedt de BHN ook een duo lidmaatschap aan, waarmee ondernemers met twee medewerkers naar de netwerkbijeenkomsten kunnen. Door verschillende leden is deze mogelijkheid positief ontvangen en wordt hier gebruik van gemaakt. 

GOED DOEL

Ieder jaar doet de BHN een gift aan een paar lokale goede doelen. Er werd een oproep gedaan om deze goede doelen aan te dragen, zodat het bestuur samen met de leden hier een mooie invulling aan kan gaan geven. 

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Na de vergadering startte Laura Hamer de inspiratiesessie over AI. Er werd uitleg gegeven over wat AI precies is, wat je er als ondernemer mee kunt en hoe je verschillende tools kunt inzetten. De tools die werden behandeld waren onder meer Chat GPT, Durable, Firefly, HeyGen en Opusclip 3.0. 

Wanneer je als ondernemer AI slim kunt toepassen, bespaart het veel tijd, was de conclusie. Ook kun je als ondernemer geïnspireerd raken door de vele mogelijkheden. Eigenlijk is niet meedoen met deze technieken geen optie, benadrukte Hamer. Wel is het volgens haar belangrijk dat je altijd de feiten moet blijven controleren.

Aansluitend stond een heerlijk buffet klaar en konden de BHN-leden napraten en netwerken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie