• Maureen van Goethem

Winterfestival bij Molitli Interieurmakers

Advertorial

Molitli Interieurmakers organiseert van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 december aanstaande een winterfestival. Drie dagen lang worden bezoekers overstelpt met gezelligheid en kortingen onder het genot van een hapje en drankje.

,,Wij hebben een aantal nieuwe wandafwerkingen, dat noemen we 'wall-art', met diverse uitstralingen zoals croco, snake stuc. Deze kunnen in een stoere, industriële of landelijke sfeer toegepast worden. Met bijvoorbeeld een Kalk-stuc kan je de wand van een droge ruimte zoals een woonkamer afwerken. Het is wel een beetje afhankelijk waar je het wil toepassen, droge of vochtige ruimte, maar je kunt hem ook in betonstuc laten maken dat dan weer beter toepasbaar is in een badkamer of toilet'', vertelt Gerjanne van Wincoop, eigenaresse van Molitli Interieurmakers. ,,Zo kunnen sfeervolle ruimtes worden gecreëerd.'' 

In de showroom staan de nieuwste trends in banken en de nieuwe Molitli keuken in een stoere maar stijlvolle betonstuc. Het bedrijf is daar inmiddels een echte specialist in. Of het dan gaat om keukens of badkamers, in elke ruimte is dit mooie product toe te passen. 

HAARD

Het is niet voor iedereen mogelijk zich thuis gezellig neer te nestelen bij de open haard. De tijd dat een open haard alleen was weggelegd voor mensen met een schoorsteen ligt gelukkig achter ons. Molitli Interieurmakers had al haarden in de collectie, echter zijn er nu weer nieuwe modellen verkrijgbaar op bio-ethanol. Deze milieuvriendelijke brandstof bestaat uit restafval van biologische producten. Het verbruik aan zuurstof in een woonkamer is vergelijkbaar met het branden van waxinelichtjes. ,,Vooral wanneer je geen schoorsteen in huis hebt of je in een appartement middenin de drukke stad woont. Deze haard maakt het toch mogelijk om een warm vlammenspel in huis te bewonderen.'' 

De naam Molitli staat voor 'Meaning Of Life Is To Live It', is no-nonsense. Dit vindt men terug in materiaalgebruik, maar staat ook voor de manier van werken: van professioneel advies of ontwerp tot de uitvoering hiervan in woning, winkel of kantoor. ,,Wij werken inmiddels met een groot team van vakmensen. Ieder gespecialiseerd op zijn of haar gebied',' vertelt Van Wincoop enthousiast. 

Van een nieuw kussen op de bank tot complete verbouwing en alles er tussenin. Of het nu gaat om stylingadvies, meubels op maat of volledige verbouwingen, samen gaat Molitli op zoek naar de oplossing die past bij hun klanten. ,,De wensen van de klant zijn het belangrijkste uitgangspunt. Mensen helpen bij de juiste keuze'', aldus Van Wincoop. 

a [Molitli InterieurmakersOhmstraat 10-H, 3861 NB NijkerkTel.: 06-46992096www.molitli-interieurmakers.nl