• PR
  • Christiaan Hofland
  • Christiaan Hofland
  • Op vrijdag 12 oktober, van 18.00 tot 21.00 uur, kon je genieten van de lekkerste wijnen bij de winkeliers in het Hart van Huizen.Je kon de sfeer van Spanje, Italië, Frankrijk en Zuid Afrika op diverse plekken in het oude dorp beleven.

    Christiaan Hofland

Wijnproeverij in Hoevelaken

HOEVELAKEN Vrijdagavond 11 oktober is het tijd voor de wijnproeverij van Hartje Hoevelaken. Bij DERTIG deelnemende winkels kunnen bezoekers van 18.00 tot 21.00 uur genieten van wijnen en zorgvuldig uitgezochte lekkernijen.

De Proeverij is een initiatief van de ondernemers in Hartje Hoevelaken. Om deel te nemen kan men sinds deze week een origineel toegangsglas van 13,95 euro te bestellen via www.hartjehoevelaken.nl. Vanaf maandag 30 september is het mogelijk, om met de ontvangen bestelbon, het glas op te halen bij Slijterij t'Witte Schuurtje/ Mitra. Er worden maximaal 250 wijnglazen verkocht en deze zijn alleen online te bestellen.

Het gaat bij de wijnproeverij niet alleen om eten en drinken. Vooral de gezelligheid staat centraal. Sfeervolle live muziek, extra sfeerverlichting en aankleding zorgen ervoor dat bezoekers de Hoevelaakse gezelligheid kunnen voelen, ervaren en proeven.