• Werkbedrijf regio Amersfoort

'Voorbeeld-directeur' in het zonnetje gezet

NIJKERK Wethouder Mariëlle Broekman van de gemeente Nijkerk heeft donderdagochtend Michel Tamminga van Blenken Wijnimport / Wijnbroeders.nl in het zonnetje gezet in het kader van de Dag van de 1000 voorbeelden.

Projectgroep 'Op naar de 100.000 banen' hield donderdag voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Project 'Op naar de 100.000 banen´ is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag houden deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet. ,,Vanuit de gemeente Nijkerk wilden we graag de onderneming Blenken Wijnimport in het zonnetje zetten. Het is een mooi voorbeeld van een statushouder die daar na een lang traject nu betaald aan het werk is. Ook is een inwoner vanuit GGZ is er aan de slag gegaan via een werktraject. Een groeiend bedrijf met potentie.''

Bij de overhandiging was ook accountmanager Martin Mulder van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort aanwezig.