• Google Maps

Vernieuwde Blokker in Hoevelaken viert heropening

HOEVELAKEN De heropening van de Blokker aan de Westerdorpstraat in Hoevelaken wordt zaterdag 15 juni gevierd met speciale acties. De winkel heeft het assortiment vernieuwd en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij.

Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel waarmee klanten prijzen kunnen winnen en openingsaanbiedingen op onder meer koekenpannen, stofzuigers en schoonmaakmiddelen. Bedrijfsleidster Mariska Nagtegaal: ,,Komende zaterdag 15 juni verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is".

OPNIEUW INGEDEELD Niet alleen het assortiment is vernieuwd, ook de winkel zelf is opnieuw ingedeeld. Voorin de winkel staan twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle schoonmaak- en huishoudspullen staan bij elkaar en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen aan medewerkers.