• Google Maps

Verhuizing Hunter Stunter gaat voorlopig niet door

NIJKERK De verhuizing van de Hunter Stunter naar een bedrijfspand op de Watergoorweg gaat niet door. Dat meldt de organisatie die op zoek gaat naar een andere locatie. De oorzaak is het ontbreken van de benodigde detailhandelsvergunning voor het bedrijfspand op de Watergoorweg in Nijkerk.

,,Vorige week deelden wij mee dat de Hunter Stunter zou gaan verhuizen naar een nieuwe locatie namelijk Watergoorweg 102A. In de veronderstelling (en met bevestiging van de eigenaar van het pand), dat alle benodigde vergunningen in orde zouden zijn, hebben wij de contracten getekend. Helaas heeft de gemeente deze week laten weten dat het pand niet de benodigde detailhandelsvergunning had", is de reactie van de Hunter Stunter.

GEEN OPTIE ,,Deze vergunning zal opnieuw aangevraagd moeten worden, wat zeker minimaal 3 tot 6 maanden gaat duren, op zijn vroegst. Aangezien wij ons huidige pand uiterlijk 31 maart 2019 leeg opgeleverd moeten hebben, is dit voor ons geen optie." Daarom is de Hunter Stunter met spoed op zoek naar een nieuwe locatie in Nijkerk. 

GESLOOPT De huidige locatie van de Hunter Stunter op de Vetkamp wordt gesloopt en moet plaatsmaken voor de bouw van appartementen.