• Kees van den Heuvel

Televisie hoofdprijs op Paasbos Event

NIJKERK De ondernemers van het winkelcentrum Paasbos leven helemaal toe naar het event: 'Beleef de Herfst in het PaasBOS', met alles op het gebied van Fashion & Lifestyle & Food. Dit vindt vrijdag 29 september plaats in de centrale hal van het winkelcentrum (18.00 tot 22.00 uur).

Er is een modeshow (19.00 en 20.00 uur) met bekende Nijkerkers en Nijkerkerveners, een verloting, een show van dansgroep Badabounce en vele kraampjes met kleding en lifestyleproducten. Donderdag is de hal leeggehaald en konden de voorbereidingen worden getroffen voor deze activiteit. Zoals op de foto is te zien, telt de verloting vele gigantische prijzen, waar nog slechts één winkelwagen is gevuld, maar er volgt nog veel meer, onder andere een televisie van Covebo, een overnachting voor 2 personen, vele dure beautypakketen van DA, een blender, een living color lamp, een metamorfose, etenswaren van Montfrans, een dinerbon van Het Oosten en levensmiddelen van de Aldi. De modeshow wordt gehouden door TomDu; kinderkleding, W Love Fashion; dameskleding en 't Knusse Mode Huisje; mannenkleding.

Drogisterij-Parfumerie Nijkerk heeft in zijn winkel een VIP avond, Het Oosten gaat rond met sushi, HappyFood met zelfgemaakte hapjes en Het Kitsche Kluisje heeft een kraam met bakmixen en een soort van proeverij met zelfgebakken brood/cakes. Er zijn drankjes van de Aldi. Verder diverse kramen zoals een kraam met sieraden, met zelfgemaakte bloemstukjes/bakken, kraam met persoonlijk cadeautjes etc., je kunt een henna tattoo laten zetten of jezelf even heerlijk laten masseren.