• Mona Keijzer tijdens een debat over de brexit.

    ANP Foto

Staatssecretaris Mona Keijzer te gast bij Nijkerkse Dairy Foods

NIJKERK Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer brengt maandag 11 februari een bezoek aan Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk en spreekt 's avonds met ondernemers over het ondernemersklimaat.

Mona Keijzer brengt in de middag een bezoek aan Vreugdenhil Dairy Foods. Vreugdenhil is  producent van melkpoeder en biedt werk aan zo'n vierhonderd werknemers. In de avond zal Keijzer spreken met verschillende ondernemers uit de regio. Centraal daarbij zullen vragen staan als hoe kunnen wij het ondernemersklimaat versterken, wat hebben ondernemers daarbij nodig en hoe kan de overheid, zowel landelijk, provinciaal als lokaal daar aan bijdragen? 

Lijsttrekker CDA Gelderland Gerhard Bos is blij met de komst van de staatssecretaris: ,,De afgelopen jaren hebben we ons als CDA zeer expliciet ingezet voor de starters en familiebedrijven in Gelderland. In de komende jaren hopen willen we dat verder uitbreiden."

Bert Komdeur, Statenlid en kandidaat uit Food Valley: ,,Ook blijven we ons als CDA inzetten om de knellende regeldruk waar ondernemers mee geconfronteerd worden terug te dringen. Het is mooi om te zien dat Mona Keijzer van ondernemers in Food Valley zelf wil horen wat hun problemen zijn en daar vervolgens mee aan de slag gaat."

Ondernemer in de Food Valley zijn welkom om deze avond bij te wonen en in gesprek te gaan met Mona Keijzer. De avond start om 19.00 uur bij garagebedrijf Versteeg-Buurman (Hoofdstraat 62, Voorthuizen). Aanmelden kan via Diede Balduk:diede@cdagelderland.nl.