• Smits Stoffering en Smits Egalisering: ,,Wij bieden mensen woongenot.''

    Smits Stoffering

Smits stoffering en Smits vloeregalisatie

Advertorial

Voor elke ruimte is er een oplossing

NIJKERKERVEEN Het kiezen van een nieuw gordijn of een nieuwe vloer is niet eenvoudig. Beiden moeten passen bij de manier van leven en bij iemands stijl van wonen of werken.

Maureen van Goethem

Bij Smits Stoffering aan de Talmastraat in Nijkerkerveen vindt men de nieuwste gordijnstoffen, binnen- en buitenzonwering en vloeren. De collectie die zij in de vernieuwde showroom presenteren met het persoonlijke advies maakt de keuze een stuk eenvoudiger. Alle informatie, kleuren en materialen op één plek. Bij Smits Stoffering hebben ze dus alles wat je nodig hebt voor je vernieuwing van het interieur.

KWALITEIT De sfeer in de showroom is stijlvol, alles ademt kwaliteit. Klanten kunnen er rustig rondlopen en de stoffen bekijken en voelen. Voor ieder interieur is er wel een geschikte stof of vloer. Met de nieuwste collectie in de steeds veranderende showroom verzorgt Smits een breed publiek. Ook starters kunnen er goed terecht. ,,We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. De uitdaging ligt in het continu updaten van ons bedrijf. We investeren continu in de kwaliteit van winkel, producten en service.''


Professioneel interieuradvies is een goed idee voor wie wil weten wat echt bij hem of haar past. Smits komt vaak met ideeën waar mensen zelf niet aan denken. Daarbij zijn de sfeer en de uitstraling van een kamer belangrijk. ,,We hebben een ruim assortiment PVC-vloeren met de charme van hout, maar veel steviger en meer onderhoudsvriendelijk. De opmars van dit praktische en duurzame materiaal is niet meer te stuiten en daar hebben wij onze collectie op afgestemd. Doordat we de mensen laten zien wat mogelijk is, kiest men opeens wél voor een supergave PVC visgraat vloer.''

VLOEREGALISATIE Voor een PVC vloer (maar ook andere vloeren) is een geëgaliseerde vloer noodzakelijk. Ook dit kan bij Smits. Anderhalf jaar geleden is een tak van het bedrijf, Smits Vloeregalisatie, zelfstandig geworden. Dit bedrijf houdt zich vooral bezig met egaliseren van vloeren en het aanbrengen van gietvloeren en BetonDesign vloeren.

Voordat een nieuwe vloer gelegd wordt, beoordelen de specialisten van Smits de ondervloer. Een nieuwe vloer moet natuurlijk zo vlak mogelijk liggen. Voor een ieder is het van belang om, voordat de uiteindelijke vloer gelegd wordt, de ondervloer onder de loep te laten nemen. Het is immers niet altijd met het blote oog te zien of een ondervloer voldoet aan de gestelde eisen voor het aanbrengen van de gekozen eindvloer.

Een adviseur van Smits komt eerst bij de mensen thuis om een en ander op te meten en eventuele wensen verder te bespreken. Als alles naar wens is komen de stoffeerders om het af te maken.

a        [Smits Stoffering / Smits Vloeregalisatie. Talmastraat 10a, 3864 DE Nijkerkerveen. Tel.: 033 257 25 25. www.smits-stoffering.nl / www.smits-vloeregalisatie.nl