• Pixabay

Provider Jonaz gaat glasvezel aanbieden in Veenendaal

NIJKERK Glasvezelprovider Jonaz gaat glasvezel aanbieden in Nijkerk. Ook in vijf andere steden staan voor 2018 'op de planning'. Daarmee gaat Jonaz zijn dekkingsgebied binnen anderhalf jaar verdrievoudigen.

Jonaz biedt glasvezelinternet aan in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland. Voor 2018 staan er zes nieuwe plaatsen op de rol, naast Nijkerk ook Almere, Hilversum, Lelystad, Veenendaal en de Gooise Meren. ,,In de plaatsen waar we nu leveren, merken we dat de formule van Jonaz goed aanslaat", zegt Willem-Jan Tanis, directeur van Jonaz.

De groei van Jonaz past binnen de landelijke trend op het gebied van telecom. ,,De bandbreedte wordt steeds belangrijker, omdat een toenemend aantal diensten die via internet geleverd worden een hoge bandbreedte vereist."

,,Consumenten willen persoonlijke aandacht, kwaliteit en een scherpe prijs", zegt Tanis. ,,Klanten stellen hoge eisen aan internetverbinding en service. Jonaz biedt deze mogelijkheden. Het merendeel van onze klanten kiest voor Jonaz vanwege de combinatie van internetsnelheid, service en prijs", concludeert Tanis. ,,Het is zoals we in onze slogan zeggen: veel te snel internet voor een aantrekkelijk lage prijs. Dat is Jonaz."