• REMCOKOENDERMAN.COM

Prins Heerlijk viert 10-jarig bestaan

NIJKERK Prins Heerlijk Nijkerk bestaat dit jaar tien jaar. En dat wordt uitgebreid gevierd, onder meer met een optreden van Willeke Alberti.

Restaurant Prins Heerlijk biedt werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. ,,Zij kunnen bij ons hun verborgen talenten ontdekken. Niet bezig zijn met de beperking, maar ondersteunen in het ontwikkelen van talenten", benadrukt Aleid van de Bunt (persoonlijk begeleider).

Bij Prins Heerlijk kan al tien jaar iedereen terecht voor een lunch, een diner of een kopje koffie met iets lekkers. Zo maken de medewerkers arretjescake, luxe belegde broodjes en zelfgemaakte soepen. Van de Bunt: ,,Bij Prins Heerlijk werken we met een mooie uitdaging, en dat is de gast een complete smaakbeleving geven met een bijzondere grondslag vanuit onze medewerkers. Een grondslag die begint vanuit het positief benaderen en het ontwikkelen van de individuele kwaliteiten."

WILLEKE ALBERTI Willeke Alberti komt speciaal voor de tiende verjaardag van Prins Heerlijk op donderdagmiddag 9 mei optreden. ,,Voor dit grote feest is Prins Heerlijk zelf iets te klein, dus daarom wordt het concert gehouden bij Woonzorgcentrum De Pol. Inmiddels is het evenement al uitverkocht. Meer dan honderd mensen komen genieten van een heerlijke lunch en een exclusief optreden van Willeke Alberti en haar band. De opbrengst van de kaartverkoop gaat gedeeltelijk naar de Willeke Alberti Foundation.''

TRAKTATIE Maar wie jarig is trakteert natuurlijk ook, zegt Van de Bunt. ,,De gehele maand mei heeft Prins Heerlijk een heerlijke actie. Op vertoon van dit artikel van StadNijkerk.nl of de flyer die in Nijkerk en omstreken is verspreid ontvangt u tien procent korting op de totaalrekening van uw lunch of diner.''