• Mevrouw Van Ginkel met mevrouw Bravenboer, Mevrouw Lensen met mevrouw Hijwegen, Mevrouw Van de Beek met mevrouw Muyres en Anita Wallet van VakantieXperts.

    Winkelcentrum De Oosterpoort

Prijzen Kerstwensactie winkelcentrum Oosterpoort uitgereikt

NIJKERK In de maand december konden de inwoners van Nijkerk en het winkelend publiek in het winkelcentrum De Oosterpoort een Kerstwens invullen voor een dierbare, bekende of kennis. Uit de ingeleverde formulieren zijn drie wensen gekozen die gerealiseerd konden worden door de ondernemers van het winkelcentrum.

Op 13 januari hebben de wensgevers en de wensontvangers zich verzameld en werden verrast door de wensgevers. Mevrouw Van de Beek met haar dochtertje kreeg de wens van mevrouw Muyres en hebben een waardebon ter waarde van 150 euro overhandigd gekregen door VakantieXperts.

Mevrouw Van Ginkel met haar dochtertje kreeg de wens van mevrouw Bravenboer en heeft namens de Jumbo een boodschappenpakket overhandigd gekregen. Mevrouw Lensen kreeg de wens van mevrouw Hijwegen en heeft names de Jumbo een bosbloemen overhandigd gekregen en twee giftcards voor twee extra bossen.

De wensgevers en wensontvangers waren allemaal blij verrast.

Naast deze drie wensen is er nog een wens mogelijk gemaakt door McDonalds; een oma die graag met haar zes kleindochters naar de McDonalds wilde om hier samen te gaan eten.