• Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs

Negentig kilometer lang netwerken op de fiets

NIJKERK Onder stralende omstandigheden vond donderdag de tweede editie van Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team plaats. Alfa organiseerde deze wielertocht in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team. Een peloton van veertig wielrennende ondernemers en relaties reed met elkaar een tocht van negentig kilometer, dwars door de FoodValley-regio.

Na de eerste editie in 2018 werd al snel besloten ook in 2019 een masterclass te houden. Met dit sportieve evenement bieden Kees Cuperus (directievoorzitter Alfa Bennekom) en René Bastiaansen (teammanager Dutch Food Valley Cycling Team) ondernemers uit de FoodValley-regio de mogelijkheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Volgens René en Kees vormen wielrennen en ondernemen een gouden combi: ,,Samen willen we het wielrennen als verbindende factor in de FoodValley-regio voor ondernemers inzetten. Het is een geweldige manier om ondernemers te verbinden én de regio op de kaart zetten."

Alfa Nijkerk was dit jaar het start- en eindpunt van de tocht. Na een warm welkom door Remco Nonkes (directeur van Alfa Nijkerk) en een korte kennismaking, verwisselden de ondernemers hun pak voor het wielertenue en werd begonnen aan de rit van ruim negentig kilometer door de FoodValley-regio.

Zeven beloften- en eliterenners gaven al rijdende tips aan het ondernemerspeloton. Renners die lek reden werden door begeleiding van de DFVCT-ploegleidersauto weer snel in de koers gebracht. Als extra uitdaging reden de ondernemers een pittige tijdrit op de tankbaan in Soest. De winnaars, Joost van de Wateringen en Ronald Pol, ontvingen een Alfa- en DFVCT-wielertenue. Na de masterclass konden de ondernemers uitgebreid met elkaar netwerken tijdens een barbecue.