• Profile Ridder

Hoofdprijs puzzelwedstrijd Profile Ridder uitgereikt

NIJKERK De hoofdprijs van de puzzel in de jubileumkrant van Profile Ridder is uitgereikt aan de winnares. Henk Ridder overhandigde de Cortina aan Marjolein Jager uit Nijkerk.

Toevallig was zij onlangs nog in de winkel om zich te oriënteren op een nieuwe fiets voor het nieuwe schooljaar. Tijdens dat bezoek had ze haar oplossing van de puzzel ingeleverd. Op de achterpagina van de jubileumkrant, die in het kader van het 50-jarig bestaan van Profile Ridder, stonden allerlei puzzelstukjes waarbij de bijbehorende adverteerder gezocht moest worden. Ruim vijfhonderd oplossingen werden ingeleverd in Nijkerk en Zeewolde.

Deze weken kunnen kinderen tot en met acht jaar een kleurplaat in de winkel ophalen. Als ze hun kleurplaat uiterlijk 3 augustus inleveren, maken ze kans op een nieuwe Alpina kinderfiets. Voor volwassenen komt er binnenkort een fiets-fotowedstrijd aan en ze maken daarnaast aan het eind van het jaar kans om in de prijzen te vallen bij de kassabonnenactie. Uit alle kassabonnen vanaf 25 euro (die op naam geregistreerd zijn) wordt een winnaar getrokken. De hoofdprijs is wederom een nieuwe Cortina-fiets.