• Schoonheidsspecialiste Nicolien Franken is klaar voor de proefbehandelingen.

    Maureen van Goethem

Gratis proefbehandeling

Advertorial

Nieuwe behandeling bij Nicolien Franken

NIJKERKERVEEN Schoonheidssalon Nicolien Franken presenteert op vrijdag 16 maart a.s. van 15:00 tot 20:00 uur met een aantal gratis proefbehandelingen een nieuw behandelconcept: DermaOXY.

Maureen van Goethem

Wat is er fijner dan, ondanks alle drukte en stress, er tien jaar jonger uit te kunnen zien? Onze huid krijgt door de jaren heen veel te verduren. Factoren als weersomstandigheden, chemische stoffen, slechte voeding, stress en medicatie kunnen onze huid volledig uitputten. Uniek in deze regio is de zuurstofbehandeling waarbij met behulp van pure zuurstof en een speciaal ontwikkeld huidserum, rimpels effectief worden bestreden.

Schoonheidsspecialiste Nicolien Franken legt uit: ,,Je hebt geen botox nodig. De dermaOXY behandeling geeft je huid zo'n boost, dat rimpels aanzienlijk verminderen al dan niet wegblijven. Tijdens de demonstratie dag geef ik mensen kosteloos de mogelijkheid een proefbehandeling van een half uur te proberen, zodat iedereen kan ervaren wat ik ook heb ervaren, namelijk dat het echt werkt! ''

Waar het om gaat is dat de actieve ingrediënten uit het serum met behulp van zuurstof dieper in de huid worden gebracht. Hierdoor kunnen de stoffen beter hun werk doen. DermaOXY zorgt voor huidversteviging en rimpelvermindering, zónder chirurgische ingrepen. ,,Als je ouder wordt, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Dit leidt tot een vale huid, rimpels en huidverslapping. Er komt een betere samenwerking tot stand tussen collageen en elastine'', vertelt Franken.

De voordelen van deze behandeling zijn dat de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder worden en dat de huid er jonger uitziet en fris aanvoelt. ,,De vochtbalans in de huid wordt hersteld en verhoogd zodat de structuur van de huid wordt verstevigd. Dit geeft een betere doorbloeding. Je ziet het resultaat gelijk.''

BEHANDELING Na een reiniging wordt het speciale DermaOxy serum met zuurstof over de huid geairbrusht. Vervolgens wordt dit serum, al masserend met de speciale massage-pen, met pure zuurstof diep in de huid gebracht. De behandeling is zeer aangenaam en ontspannend, voelt aan als een frisse zomerbries en geeft direct zichtbaar resultaat!

DermaOXY is een kuur van zes opeenvolgende weken. Elke behandeling duurt 45 minuten. Om tot een blijvend resultaat te komen zal deze DermaOxy behandeling eens in de zes weken herhaald moeten worden.

Een proefbehandeling op vrijdag 16 maart is alleen mogelijk na het maken van een afspraak, telefonisch of per e-mail: info@schoonheidssalon-nicolienfranken.nl.

a [Schoonheidssalon Nicolien Franken; Vreugdenhilstraat 21, 3864 PJ Nijkerkerveen; Tel.: 033 258 18 54; www.schoonheidssalon-nicolienfranken.nl