• Het team achter Gordijnenatelier CVM en Van Beek Wonen.

    Maranke Pater

Gordijnenatelier houdt open dag

NIJKERK Gordijnenatelier CVM en Van Beek Wonen houden op vrijdag 11 oktober een open dag.

Henriëtte: ,,Ik heb vorig jaar de zaak overgenomen van mijn moeder. Door te zorgen voor een betere bedrijfsvoering wilden we het bedrijf verbouwen. Door de verbouwing -die maanden in beslag heeft genomen- kwam er een ruimte van 130 m2 bij. Henriëtte: ,,De showroom van Van Beek Wonen zat boven en die wilden we graag beneden inrichten omdat het gemak van de klant voorop staat. De voorpui van het pand is veranderd en we hebben er grote ramen in laten zetten zodat het gebouw meer uitstraling heeft en zodat onze klanten ook direct de showroom en het erachter gelegen gordijnatelier kunnen zien. In ons atelier bestaat nog het pure ambacht van het handmatig maken van gordijnen op maat." Voorheen was het atelier aan de voorkant gevestigd. Corry: ,,We hebben het gevoel dat de indeling op deze manier beter past bij het bedrijf."

OPGEGROEID Henriëtte is tussen de gordijnen opgegroeid. ,,Toen mijn moeder met haar zaak startte ben ik er als vanzelf ingerold. Ik vind gordijnen een mooi product. Bij mijn start binnen het atelier ben ik de administratie voor het bedrijf gaan doen en help de klanten als ze in de showroom advies nodig hebben. Het is heel mooi dat ik nu het familiebedrijf kan voortzetten als eigenaresse."

Alle machines in het atelier zijn er op aangepast om producten van een goede kwaliteit neer te kunnen zetten. Binnen de showroom worden verschillende merken gevoerd, zoals Kobe, Artelux, Toppoint, Bece, Belakos en interfloor. Henriëtte: ,,We bieden een groot assortiment in woninginrichting. We hebben gordijnen, raamdecoratie, tapijt, vinyl, PVC en raamhorren: het complete plaatje voor een woon-, werk- of slaapkamer."

Adviseurs van Van Beek Wonen komen bij de klant thuis of in het bedrijf om advies te geven en om de ruimte waar de producten in komen in te meten. Henriëtte: ,,We staan garant voor een persoonlijke benadering. We proberen om zoveel mogelijk met de klant mee te denken in hun wensen en hen daarin advies te geven." Zowel het Gordijnenatelier CVM als Van Beek Wonen hebben klanten in het hele land. Corry: ,,We werken veel voor ondernemers en zijn actief in projectstoffering en woninginrichting. Daarnaast hebben we een particuliere markt."

OPEN DAG Tijdens de open dag van vrijdag 11 oktober kunnen geïnteresseerden het vernieuwde atelier en de showroom komen bekijken. Van 10.00 uur tot 17.00 uur zullen er diverse acties zijn op de diverse producten.

a        [Gordijnenatelier CVM, Van Beek Wonen, Oude Barneveldseweg 25, Nijkerk, 033-2463310, www.vanbeekwonen.nl, www.gordijnenateliercvm.nl