• Rutger Jan Lusseveld en Gijs de Kubber.

    Rabobank Randmeren
  • Paul Verhoef.

    Rabobank Randmeren

Gijs de Kubbernieuwe Rabobank kantoordirecteur in Nijkerk

NIJKERK Rabobank kantoordirecteur Rutger Jan Lusseveld wordt per 24 april opgevolgd door Gijs de Kubber. Paul Verhoef (48) afkomstig uit Leusden, wordt vanaf juni de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren.


Gijs de Kubber is al ruim tien jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie waarvan de laatste vijf jaar bij Rabobank Randmeren. Voorheen als accountmanager voor het midden- en kleinbedrijf, maar vanaf april als accountmanager voor de grootzakelijke klanten in de regio. Als kantoordirecteur gaat hij het lokale verenigingsleven, stichtingen, cultuur en ondernemers steunen door hen met elkaar te verbinden. ,,Door zichtbare betrokkenheid middels kennis, netwerk of geld steunen wij Nijkerkse initiatieven en evenementen. Zo voegen wij waarde toe aan de lokale samenleving. Ik ben benieuwd waar in de stad de behoefte ligt en hoe ik als nieuwe kantoordirecteur een bijdrage kan leveren", aldus De Kubber.


Lusseveld gaat per 3 april aan de slag als accountmanager grootzakelijk bij Rabobank Apeldoorn en omgeving. Hij heeft veel vertrouwen in zijn opvolger bij Rabobank Randmeren: ,,In mijn jaren als kantoordirecteur van Nijkerk heb ik letterlijk geprobeerd ons kantoor zoveel mogelijk open te stellen en veel verenigingen en stichtingen uitgenodigd in ons auditorium. Deze partijen brengen kennis, innovatie en verschillende mensen samen. Het is prachtig om te zien met welke passie en toewijding deze lokale initiatieven zich profileren en toont aan hoe betrokken de Nijkerkse samenleving is met elkaar. Deze mate van betrokkenheid zit ook in Gijs en het doet mij goed te weten dat Rabobank met hem aan het roer middenin Nijkerk blijft staan."

DIRECTIEVOORZITTER Paul Verhoef (48) afkomstig uit Leusden, wordt vanaf juni de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren. De huidige directievoorzitter, Hans van de Guchte, vertrekt eind juni bij Rabobank Randmeren en treedt in dienst als directievoorzitter van Rabobank Noord-Oost Achterhoek, met het hoofdkantoor in Zutphen.
In juni start Paul Verhoef als de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren. Verhoef is al ruim 20 jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie, waarvan de laatste vier jaar als directievoorzitter van Rabobank Voorne Putten Rozenburg (regio Europoort). Als directievoorzitter van Rabobank Randmeren gaat hij zich inzetten voor het versterken van de regio Randmeren op zowel financieel als maatschappelijk vlak.