• Alle bekende instructeurs van GetFit Nijkerk in de nieuwe outfit.

    GetFit

Fitz Nijkerk wordt GetFit Nijkerk

Advertorial

'Een sportschool waar iedereen zich thuis voelt'

NIJKERK Fitz Healthclub Nijkerk noemt zich voortaan 'GetFit Nijkerk'. Deze verandering is een logisch gevolg van de overname die vorig jaar zomer reeds plaatsvond.

Maureen van Goethem

Zaterdag 17 maart houdt fitnesscentrum 'GetFit Nijkerk' een open dag om kennis te maken met de nieuwe naam en nieuwe groepslessen. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website, die de nieuwe eigenaars Ron en Simone Pater, deze week met trots presenteren. ,,We willen een eigen koers gaan varen, een andere soort sportschool neerzetten, een sportschool waar jong, oud, ongetraind en getraind zich thuis voelen met meer begeleiding.''

Ondanks deze verbeteringen blijven ze de lage abonnementsprijzen hanteren. ,,Simone en teamleidster Aline Aalbers hebben de dagelijkse leiding,'' vertelt Ron Pater, ,,en alle bekende instructeurs blijven de vertrouwde gezichten.''

Als mensen binnenkomen begint het met een vriendelijke persoonlijke begroeting bij de balie. ,,Voor ons is het een uitdaging om te zorgen dat de mensen die hier bezig zijn, denken: hé het is gezellig, het is leuk, ik kom andere mensen tegen en dan houd je het vol'', vertelt Simone Pater.

,,Men kan een gratis kop koffie of thee nuttigen, gezellig met anderen praten. En straks helemaal als wij de lounge gaan uitbreiden.''

UITBREIDING Wie bij GetFit Nijkerk komt, kan van alles doen: van fitness, cardio, crossfit tot spinning en er is een breed aanbod aan groepslessen. Aline Aalbers: ,,Wij gaan het rooster begin april uitbreiden met onder andere circuittraining, GetFit junior, bootcamp en HIT. HIT is een korte intensieve training die maar 30 minuten duurt. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten.''De jeugd komt tegenwoordig vaak weinig aan beweging toe. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de verschillende oefeningen extra belangrijk.
De jeugdfitness vindt vanaf begin april plaats op woensdagmiddag en is bedoeld voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Daarnaast is er senioren fitness vanaf 60 jaar. ,,Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor senioren geldt dat regelmatig bewegen de lichamelijke conditie verhoogt en daarmee je dagelijks functioneren en de kwaliteit van je leven verbetert,'' besluit Ron Pater.

OPENINGSACTIE Inschrijven tijdens de open dag is gratis en kunnen deelnemers gratis blijven sporten tot mei 2018. Onbeperkt sporten inclusief groepslessen en begeleiding bij GetFit kan al vanaf 5,95 euro per week. GetFit neemt het contract over voor wie al lid is bij een andere sportschool lid is en bij GetFit wil komen sporten. In de advertentie in deze krant staan de tijden en clinics vermeld die zaterdag 17 maart worden gegeven.

a [GetFit Nijkerk, Koperslager 25-27, 3861 SJ Nijkerk, Tel.: 033 303 14 34, www.getfit.nl