• Thijs Visser van Beursdesk, Remco van Eeuwen (Adviseur Bedrijven), wethouder economie Patricia van Loozen, Jim van den Bosch van Fast Food Support en Thea Kraaij, Adviseur Bedrijven.

    ARJEN GERRITSMA

Fastfood Support en Beursdesk bouwen samen een nieuw pand

NIJKERK In de loop van dit jaar vestigen zich op bedrijventerrein De Flier twee bestaande bedrijven uit Nijkerk: Fastfood Support BV uit Nijkerkerveen en het bedrijf Beursdesk, nu nog gevestigd aan de Touwslager in Nijkerk. Deze bedrijven maken beide een sterke groei door en hebben daardoor behoefte aan meer ruimte.

Het gemeentebestuur ziet dat de economie aantrekt door de verkoop van verschillende kavels op bedrijfsterreinen in de gemeente Nijkerk. Patricia van Loozen, wethouder economie: ,,Nijkerk biedt een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. Door de gunstige ligging maar ook de aantrekkingskracht van bedrijven onderling. We zijn heel blij met de keuze van deze twee bedrijven om in Nijkerk te blijven. Verder vind ik het bijzonder dat deze twee ondernemers elkaar gevonden hebben. Zij zochten een kleiner bedrijfskavel en door de handen in één te slaan, bouwen ze samen een nieuw bedrijfspand waar ze de toekomst aan kunnen."

Het nieuwe pand vestigt zich naast Reli-Pack Op bedrijventerrein De Flier.

FASTFOOD SUPPORT Fastfood Support houdt zich onder anderebezig met het fabriceren van ingrediënten voor het produceren van ijs. IJs wordt dus niet door hen zelf gemaakt enkel worden de ijsbenodigdheden gefabriceerd. Eveneens leveren zij aan derden machines/materialen waarmee het ijs op locatie kan worden gemaakt.

BEURSDESK Beursdesk bouwt stands voor beurzen en regelt het gehele proces van ontwerp tot oplevering. De verkoop van hun producten vindt zowel plaats in Nederland als in Europa. Naast Beursdesk hebben de broers Thijs en Jerry ook het bedrijf TD-Interieurbouw, samen met een derde eigenaar. TD-Interieurbouw hanteert net als Beursdesk het principe dat het gehele proces van ontwerp tot oplevering in eigen beheer plaatsvindt en wordt voorbereid in eigen werkplaats. Bij TD-Interieurbouw gaat het niet alleen om stands maar om keukens, kasten en andere meubels. Maatwerk is hierbij echt hun kracht.

Het bedrijf bestaat 6 jaar en in deze tijd gegroeid. De heer Thijs Visser is enthousiast en vertelt over zijn bedrijf: "Wij hebben het gehele traject in eigen beheer, van ontwerp tot oplevering en bieden zo een complete maatwerk oplossing voor onze klanten."

DE FLIER Met deze verkoop is een perceel verkocht op het bedrijventerrein De Flier. Op dit bedrijventerrein zijn nog voldoende kavels te koop. De gemeente staat altijd open voor een gesprek met geïnteresseerden. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.