Eerste Supersize Smartphone geplaatst bij Muntstad

NIJKERK Co-Creatie Buro, het Nijkerkse bureau voor visuele communicatie voor de retailbranche, introduceert de eerste Supersize Smartphones bij Muntstad Volkswagen in De Meern en Zeist. Muntstad is officieel merkdealer en servicepartner van diverse automerken en zet twee interactieve displays in, aangezien de digitalisering van het aankoopproces een vlucht heeft genomen in de autobranche. ,,Met de toevoeging van de smartphone wordt er een brug geslagen tussen de digitale showroom en fysieke showroombeleving.

Muntstad is enthousiast klanten te voorzien van meer innovatie in de showroom. Muntstad reageert: ,,Met de inzet van de smartphones ontstaat er een mooie crossmediale ervaring. Online en offline komen hier bij elkaar en versterken daarmee de showroomervaring."

De Supersize Smartphone is een Android/ IOS gestuurde display en heeft nagenoeg alle functies van een werkelijke smartphone. Dit maakt hem laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Mobiel internet, e-mailen en filmpjes kijken. Het is allemaal mogelijk. Het presenteren van de verschillende service- en mobiliteitsapps, een auto configureren in de showroom of de voorraad van zowel nieuwe als jong gebruikte auto's kan de bezoeker nu direct bekijken. Daarnaast is deze Supersize Smartphone een ware eyecatcher in de showroom.