De Roode Schuur en Restaurant Meadows wordt Grand Café Moeke

NIJKERK Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows in Nijkerk krijgen een nieuwe eigenaar. Meyer Beheer neemt de horecagelegenheid over van Arjan van de Pol.

Per 1 januari zal Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows onderdeel worden van Meyer Beheer. Hotel De Roode Schuur blijft geëxploiteerd worden door Arjan van de Pol, maar gaat nauw samenwerken met de nieuwe eigenaar van het Grand Café en zalencomplex.

Restaurant Meadows wordt omgebouwd naar een nieuw grand café waar gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan. En het gaat verder onder een nieuwe naam: Moeke Nijkerk.

Moeke Nijkerk moet een ontmoetingsplek voor iedereen worden en krijgt een huiselijke sfeer waar het heerlijk vertoeven is in het Grand Café of op het zonnige terras. Op de kaart staan meer dan zestig speciaalbieren en heerlijke gerechten die voor jong en oud herkenbaar zijn die de hele dag geserveerd zullen worden. Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde plaats waar Moeke haar deuren opent. In februari begint een forse verbouwing, waarna het bedrijf in maart/april haar deuren opent als Moeke Nijkerk.