• Rotaryclub Nijkerk
  • Rotaryclub Nijkerk

Creatieve holes in stadsgolf om bedrijf te presenteren

NIJKERK Rotaryclub Nijkerk houdt zaterdag 6 juli voor de tweede keer het Rotary Stadsgolf. Twee jaar geleden was de eerste editie en dat was volgens de organisatoren een succes. Deelnemers kunnen opnieuw een parcours van achttien holes lopen door de (binnen)stad van Nijkerk.

De holes kunnen in een park liggen, maar ook in de winkelstraat, of zelfs ín een winkel. Sponsors richten de holes in en dat biedt hen de kans bied om hun bedrijf op een ludieke manier aan Nijkerk te presenteren. Zo was er de vorige keer een hole op het dak van Woonzorgcentrum De Pol en moesten golfers de bal over het water van de havenkom heen slaan. ,,Een bijzondere manier om de inwoners van Nijkerk eens op een andere manier te laten kennismaken met een bedrijf door een creatieve hole te maken", zo vindt Henk Luigjes namens HLG accountants en adviseurs, de hoofdsponsor van deze stadsgolfdag.

Ervaring met golf is absoluut niet nodig om een leuke middag te hebben en iedereen kan meedoen met een 'flight' van vier personen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ballen en golfclubs zijn te leen als deelnemers die niet zelf hebben. Na het golfen zelf gaat het evenement verder met een afsluitend feest. De ingrediënten zijn: muziek, eten, drinken, ontmoeten en uiteraard een prijsuitreiking.

DRIE GOEDE DOELEN Rotary Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengsten van het evenement komen ten goede van maar liefst drie Nijkerkse goede doelen met een link naar Nijkerk, op het gebied van kunst, cultuur en het maatschappelijk vlak. Zo wordt het zorgcentra project van Stichting Oud Nijkerk gesponsord, wordt er meebetaald aan een kunstwerk/bank voor Nijkerk en leveren de deelnemers en sponsors via het stadsgolf ook een bijdrage aan De Nijkerkse Uitdaging die op haar beurt weer in Nijkerk projectwerk verricht.

Meer informatie over het Rotary Stadsgolf op www.rotarynijkerk.nl. Aanmelden kan nog via de website of stadsgolf@rotarynijkerk.nl.