• De presentatie van het boek 'Het podium is voor jou' in november 2017, waarin 26 mensen geportretteerd werden die wonen of werken bij Careander.

    Kees van den Heuvel

Careander krijgt 'Beste Werkgevers'-keurmerk

NIJKERK Careander heeft het Beste Werkgevers keurmerk toegekend gekregen. Het gaat om een drie sterren keurmerk, het hoogste dat mogelijk is. ,,Dit betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren schrijft de zorginstelling.

Het keurmerk is toegekend naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek dat in 2017 is gehouden. Van de medewerkers heeft 71 procent dit onderzoek ingevuld. Zij gaven Careander een werkgeversscore van 7,6.

Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is een keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan driehonderd werkgevers. Meer informatie en een lijst van organisaties die nog meer het keurmerk bemachtigd hebben staat hier.

CAREANDER Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen ze mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen ze het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is te vinden in diverse plaatsen in Gelderland.