• ARJEN GERRITSMA GRAPHIC SOUND

Bomecon verhuist naar bedrijventerrein De Flier

NIJKERK Wethouder Patricia M.C. van Loozen, heeft op donderdag 15 september samen met de heer en mevrouw Van den Bor een koopovereenkomst getekend. Hiermee koopt Bomecon Nijkerk Construction Equipment een perceel bedrijfsterrein van ca. 5.245 m2 op bedrijventerrein De Flier.

Bomecon Nijkerk is producent en verhuurbedrijf van innovatieve maatwerkoplossingen voor handling en verticaal transport in de woning- en utiliteitsbouw. De oplossingen worden onder eigen beheer gebouwd en voornamelijk afgezet op de Nederlandse markt. Bomecon doet dit al meer dan 20 jaar. Het bedrijf Bomecon biedt werkgelegenheid aan hoog opgeleid technisch personeel.

Wethouder Patricia M.C. van Loozen: ,,We zijn heel blij dat we door deze verkoop, een Nijkerks bedrijf binnen onze gemeente houden. Hiermee heeft het bedrijf de mogelijkheid benut om als familiebedrijf uit te breiden. Waar naast de heer en mevrouw Van den Bor ook zoon Martijn en dochter Sabine een belangrijke rol vervullen."

DE FLIER Met deze verkoop is een perceel verkocht van het bedrijventerrein De Flier. Op bedrijventerrein De Flier zijn nog voldoende mogelijkheden voor de bouw van bedrijfspanden. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.