• Madeleine Bolle

Blokker aan de Brede Beek geopend

NIJKERK De Nieuwste Blokker aan de Brede Beek 2-8 in Nijkerk is donderdagochtend feestelijk geopend. De opening in Nijkerk viert Blokker met haar klanten. Tijdens de openingsweek zijn er speciale kortingen op typische Blokker producten zoals een Senseo, een koekenpan en een droogmolen.

Blokker timmert hard aan de weg en vernieuwt zijn winkels in hoog tempo. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover. ,,We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen. En daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen."

FRISSE START Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleider Veerle: ,,Ons team praat al een poosje mee over de Nieuwste Blokker in Nederland. Maar nu kunnen we 't onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl... Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren."