• Gemeente Nijkerk

Bijzondere stap voor Handelsonderneming Landman

NIJKERK Handelsonderneming Landman heeft afgelopen donderdag 31 augustus een koopovereenkomst gesloten voor de aankopp van een bedrijfskavel. In de loop van dit jaar bouwt handelsonderneming Landman op een kavel van 3000m2 een bedrijfspand aan de Slindelerf op bedrijventerrein 'De Flier'. De heer Landman gaat een klein gedeelte van het te bouwen pand verhuren.

Zowel de gemeente Nijkerk als de heer en mevrouw Landman zijn erg blij met deze bijzondere stap. Wethouder Patricia van Loozen: ,,Het is mooi om te zien dat zelfstandige ondernemers door goed ondernemerschap een groei hebben doorgemaakt in de afgelopen periode. Hierdoor kunnen zij deze stap in Nijkerk maken. Ik heb daar heel veel respect voor".

Het bedrijf voert reparatie en onderhoud uit aan verschillende voertuigen, zoals vrachtauto's, landbouwvoertuigen en bedrijfswagens. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het APK klaar maken van voertuigen, het vervangen van verschillende onderdelen, het controleren van verschillende onderdelen van het voertuig zelf.

Met de verkoop van vandaag is een perceel verkocht op het bedrijventerrein De Flier. Dit bedrijventerrein ligt ten zuiden van Nijkerk langs de A28, afslag Nijkerk Zuid/Vathorst. In het noorden grenst het bedrijventerrein aan het kleinere bedrijventerrein Arkerpoort en de woonwijk Corlaer. De zuidkant en de oostkant grenzen aan agrarisch gebied. Voor een deel ligt het gebied langs de A28 Amersfoort/Zwolle. Op dit bedrijventerrein zijn nog voldoende kavels te koop. De gemeente staat altijd open voor een gesprek met geïnteresseerden. Meer informatie is te vinden op de website: www.nijkerka28.nl.