Ben de Ruiter Tweewielers nieuwste fietsenzaak van Nijkerk

NIJKERK Ben de Ruiter Tweewielers, Nijkerks nieuwste fietsenzaak, opent op zaterdag 9 oktober om 9.00 uur feestelijk haar deuren op de Vrijheidslaan 9 (tegenover de Action). Met een feestelijke openingsweek start Ben de Ruiter, samen met zijn vrouw Johanna en vaste kracht Arno Snapper, gelijk goed. ,,Bij ons krijg je dat echte Nijkerkse gevoel van gezelligheid. We staan voor service, degelijkheid en gezelligheid", aldus een breed lachende De Ruiter.

Ben de Ruiter is niet zomaar een fietsenmaker. Met zijn meetsysteem krijgt iedereen een onafhankelijk advies, met een fiets die perfect afgesteld is. De Ruiter: ,,Ons streven is; uw fiets binnen 24 uur klaar en u krijgt een sms zodra hij gereed staat. Op uw wenken bediend dus. Als exclusieve dealer van topmerken als Giant, het grootste fietsenmerk van de wereld, en RIH heeft Ben fietsen voor de hele familie. Verder zijn bijna alle andere merken leverbaar.''

De fietsenmaker is een bekend Nijkerks gezicht: als leerling van Gerrit Flier werd hij een vakman en heeft in de afgelopen tien jaar talloze Nijkerkers blij gemaakt met zijn service.

Ben de Ruiter tweewielers is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur, behalve op woensdagmiddag. Op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

www.benderuiter.nl

www.facebook.com/benderuitertweewielers

Tel: 033-8447383