• Maureen van Goethem

Ben de Ruiter Tweewielers

Advertorial

NIJKERK Ben de Ruiter Tweewielers presenteert op donderdagavond 23 november vanaf 19.30 uur de allernieuwste race- en MTB-modellen van Giant, tot en met de high end modellen. 

De presentatieavond valt gelijk met het feit dat Ben de Ruiter Tweewielers nu ook Giant Performamce dealer is geworden, wat betekent dat de rijwielspecialist straks het complete assortiment van Giant in de winkel gaat laten zien. Giant biedt een brede keuze aan modellen zodat elke fietsliefhebber kan slagen. En de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

GIANT

De Ruiter: ,,Ik verkoop, naast andere merken, al sinds het begin Giant-fietsen. Het aanbod is van uitstekende kwaliteit en dit heeft me doen besluiten nog meer te specialiseren en Giant Performance Dealer te worden. Het betekent overigens niet dat onze klanten voor andere merken niet meer terecht kunnen."

VAKKUNDIG

Dankzij de grote kennis van het (reparatie-)vak kan de klant rekenen op een goed advies bij aankoop en vakkundigheid waar het gaat om onderhoud en reparaties. ,,Arno en ik volgen op dit moment veel cursussen en trainingen bij onder andere Shimano en Giant. Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op race en MTB gebied. Dat maakt ons nog meer specialistisch'', aldus De Ruiter.

2018

Volgend jaar zal de collectie race- en MTB-fietsen in de showroom van Ben de Ruiter Tweewielers uitgebreid worden. Daarop vooruitlopend zullen, onder het genot van een hapje en drankje, de meest spectaculaire modellen van Giant deze avond al in de winkel te bewonderen zijn, waaronder de snelste racefiets met schijfremmen ter wereld. Ook zal een medewerker van Giant uitleg geven over de modellen van volgend jaar.

,,Giant heeft nu een hele mooie collectie neergezet'', vertelt Snapper. ,,De nieuwe Giants zijn lichter, aerodynamischer en stijver. Ook de kabels zijn in het geheel weggewerkt in het frame.'',,Een gelijkwaardige fiets als die van Tom Dumoulin, winnaar van vele koersen zoals de Ronde van Italië en het WK individuele tijdrit, kunnen we die avond ook tonen'', vult De Ruiter aan. 

SLEUTELAVOND

Morgenavond (9 november) vindt er ook weer een sleutelavond plaats. Deze keer wordt het afstellen van de versnelling en balhoofd behandeld. Na de workshop is er gelegenheid voor een hapje en drankje.

WELKOM

Inloop voor de presentatieavond op donderdagavond 23 november is vanaf 19:30 uur. Start presentatie om 20:30 uur. Graag even aanmelden via e-mail onder vermelding van het aantal personen. Iedereen die zich van tevoren aanmeldt voor de presentatie Race- en MTB-modellen, krijgt een gratis bikefitting aangeboden ter waarde van vijftig euro.

a [Ben de Ruiter TweewielersVrijheidslaan 93861 JB NijkerkTel.: 033-8447383info@benderuiter.nlwww.benderuiter.nl