• ARJEN GERRITSMA
  • ARJEN GERRITSMA

Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk haalt Haagse politici naar Nijkerk

NIJKERK Om de Nijkerkse ondernemers te helpen bij de keuze voor 15 maart, heeft Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) een ondernemersdebat georganiseerd in de Roode Schuur. Hier gingen Haagse politici in debat over actuele thema's en vragen die voor de ondernemers van belang zijn.

Politiek Den Haag werd vertegenwoordigd door Erik Ziengs (VVD), Agnes Muller (CDA), Kees Verhoeven (D66), Ad Meijer (SP), Eppo Bruins (CU) en Norbert Klein (Vrijzinnige Partij). Deze politici gingen in debat met als basis: ,,Waar gaat u als ondernemer op stemmen wanneer u op 15 maart in het hokje staat?" Zeker in deze tijden is het voor ondernemers volgens de Bedrijvenkring belangrijk een weloverwogen keuze te maken bij het stemmen. Daarom heeft de BHN de ondernemers een kans geboden op deze avond politiek Den Haag aan het jasje te trekken.

De avond die uit twee debatten bestond ging onder leiding van Gerke van Zalk (secretaris bij de BHN) iets ander als gewoonlijk. De eerste ronde ging vooral over het ondernemerschap, de ondernemers die zich hadden aangemeld konden vragen en stellingen indienen en daar werd over gedebatteerd. Daarna kwamen in de tweede ronde meer gevarieerde stellingen voorbij. De avond was voor veel ondernemers verhelderend en alle vragen werden beantwoord.