• De Hofvijver bij het Binnenhof.

    Lex van Lieshout

Bedrijvenkring Hoevelaken houdt Politiek Ondernemersdebat

NIJKERK Bedrijvenkring Hoevelaken - Nijkerk nodigt ondernemers in de gemeente uit voor het bijwonen van het Politiek Ondernemersdebat op dinsdag 21 februari.

Nederland gaat weer naar de stembus voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer. ,,Ook voor ondernemers is het in deze tijd misschien niet eenvoudig om te bepalen welk vakje iemand rood kleurt in het stemhokje op 15 maart. Welke partij heeft in uw beleving voldoende oog voor het ondernemersklimaat in Nederland en voor de vraagstukken waar u als ondernemer mee worstelt", legt de Bedrijvenkring de bedoeling van de avond uit.

Tijdens het Politiek Ondernemersdebat zijn ondernemers in de gelegenheid zelf duidelijkheid te krijgen en in debat te gaan met Haagse politici over actuele thema's en over vragen die voor hen van belang zijn. Partijen die in ieder geval al hebben aangegeven aanwezig te zijn: VVD, CDA, PvdA, D66, Christen Unie, SP en de Vrijzinnige Partij.

Aanmelden voor het Politiek Ondernemersdebat kan hier. Het politiek ondernemersdebat vindt plaats bij De Roode Schuur in Nijkerk.