• Maureen van Goethem

Beauty events bij JV Clinic

Advertorial

NIJKERKERVEEN Deze maand houdt Jeanette Veldhuizen van JV Clinic enkele demonstratieavonden over de nieuwste behandelingen voor definitief ontharen, huidverjonging, definitief vet verwijderen (Cryo21) en detox.

In de ruim dertig jaar zijn de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet gevolgd. Door vele trainingen en aanschaf van nieuwe apparatuur kunnen Jeanette Veldhuizen en haar team aan de wensen van de klanten voldoen. Onlangs heeft de kliniek met beauty professionals een behoorlijke update ondergaan. Alles heeft weer een frisse uitstraling, een nieuw modern logo en werd de productenlijn aangevuld en verbeterd met PCA Skin.

DEFINITIEF ONTHAREN Bij de JV Clinic besteden ze veel aandacht aan definitief ontharen door middel van IPL of elektrisch ontharen. Met een pijnloze methode kan men voorgoed van beharing af komen. Alle ins en outs over definitief ontharen zijn te horen en ervaren op vrijdag 10 maart.

CRYO21 Maandagavond 20 maart kan men terecht om alles over het definitief vet verwijderen/afslanken met behulp van een Cryo21 behandeling te weten te komen. Deze Cryo - therapie werkt hetzelfde als liposuctie maar dan zonder operatie. Elke behandeling wordt er een laagje vet afgeroomd. Tijdens deze avond wordt de methode bij één klant gedemonstreerd voor geïnteresseerden. ,,Werkelijk de centimeters smelten van je huid af", aldus Veldhuizen.

DETOX Op woensdag 15 maart vindt een lezing plaats over het detoxprogramma voor een nieuwe gezonde lifestyle. Deze lezing gaat over een eenvoudig te volgen programma dat mensen stap voor stap, met recepten, tips en dagprogramma's, ontgift en weer in balans brengt. ,,Het gaat over een eenvoudig te volgen elfdagen programma dat je ontgift en weer in balans brengt'', aldus Veldhuizen: ,,Je voelt je herboren en het is voor iedereen geschikt.''

HUIDVERJONGING Een microdermabrasie behandeling heeft al na één keer resultaat. Daarnaast zijn er nog meer huidverjongende en huidverbeterende behandelingen beschikbaar. Mensen kunnen het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om de huid een flinke boost te geven en voor een nog beter resultaat. Over de mogelijkheden rond huidverjonging wordt woensdagavond 29 maart informatie gegeven.

Veldhuizen: ,,Als mensen naar deze avonden komen, kunnen ze (behalve bij de lezing) eventueel een behandeling krijgen.'' Ontvangst op alle avonden is om 18.15 uur en start is 18.30 uur. Aanmelden kan via de website. Er is nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er zijn geen kosten verbonden.

a [JV ClinicVan Dijkhuizenstraat 74a3864 DW NijkerkerveenTel.: 033 257 26 72www.jvclinic.nl