Amersfoorts bureau DOK30 verhuist naar Hoevelaken

HOEVELAKEN DOK30 Communicatie heeft een nieuwe thuishaven gevonden in Hoevelaken. Sinds 1 april adviseert en ondersteunt het team van DOK30 Communicatie hun klanten bij de communicatie en PR-activiteiten vanuit het nieuwe kantoor aan de Hogebrinkerweg. Het van oorsprong Amersfoortse bureau zet deze stap om ruimte te geven aan de groeiambities van de organisatie.

Sabine Steen-Lakerveld, oprichter van DOK30 Communicatie is blij met de nieuwe locatie: ,,Het afgelopen jaar kende DOK30 Communicatie een hele mooie groei. Daarom was het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een geschikte locatie met groeipotentie. De stap naar Hoevelaken voelt heel natuurlijk omdat het, net als Amersfoort, mooi centraal ligt in Nederland. We zijn goed bereikbaar voor onze klanten en werken vanuit een inspirerende omgeving. Daarnaast delen we onze kantoortuin met onze vaste partner voor videoproducties: BAM! Zo bieden we onze klanten een nog beter full service aanbod op het gebied van communicatie en PR."

DOK30 Communicatie is onder andere actief voor organisaties zoals Citroen, F-Secure, Liferay, FFWD-IT, Junior Chamber International (JCI), het Zakelijk Belregister, stichting Look Good Feel Better, NVD en Freshworks.