Harry Geurts Tweewielers wordt Bike Totaal

Naamswijziging brengt voordeel voor klanten

Maureen van Goethem

NIJKERK Het mooie weer komt er weer aan, dus halen veel mensen de fiets weer uit de schuur. Om kennis te maken met het vernieuwde Bike Totaal assortiment zijn er zaterdag 18 april diverse leuke acties en kortingen te vinden.

De formule Bike Totaal is voor Harry Geurts geen onbekende; toen hij zijn winkel in Hoevelaken had, was hij ook bij de Bike Totaal retail-organisatie aangesloten. Binnen enkele weken zal de transformatie in de juiste huisstijl compleet zijn.Nieuwe computersoftware zal gaan zorgen voor een nog betere planning, maar maakt het onder andere ook mogelijk een sms te sturen wanneer een bestelling binnen is of een reparatie gereed is, met melding van de kosten.

Ook online is Bike Totaal Harry Geurts aanwezig: ,,Op de website kun je bijna alle producten kopen. Vooral de sleutelservice is erg populair'', lacht Harry. ,,Je kunt na bestelling kiezen voor thuisbezorgen of gratis afhalen in onze winkel.'' In de winkel aan de Vrijheidslaan is er naast een uitgebreide collectie aan (elektrische) fietsen, een breed assortiment kleding en accessoires aanwezig. Dat de e-bike een steeds jonger publiek trekt is absoluut geen verrassing voor hem. ,,Veel merken hebben mooie en hippe fietsen in allerlei felle kleuren. Hierdoor vinden jongeren deze fietsen aantrekkelijk."

Bike Totaal Harry Geurts heeft prachtige fietsen staan voor dames en heren. ,,En boven op de eerste verdieping hebben we veel kinderfietsen staan en achter de winkel ook nog gebruikte fietsen'', vertelt Harry. ,,Vroeger had je veel minder accessoires aan een fiets, tegenwoordig zijn er moderne snufjes voor alle soorten fietsen. Als er bij ons een fiets gekocht wordt, krijgt de eigenaar van de fiets het Bike Totaal servicepas bij de fiets waar een heel pakket bij zit. En natuurlijk kan je ook terecht voor reparaties en advies."

De fietsen die Bike Totaal Harry Geurts aanbiedt zijn stuk voor stuk uitstekende fietsen, maar allemaal met hun specifieke eigenschappen. Een fiets die goed is afgesteld is belangrijk om het fietsplezier te vergroten. ,,Samen met diegene voor wie de fiets nodig is, kunnen we kijken welke fiets het beste bij hem of haar past'', zegt Harry. ,,Natuurlijk vragen wij je ook naar je persoonlijke voorkeuren en geven we je advies over de fiets die het best bij jou past. En hoe iemand ook fietst, er is altijd een mooie, goed passende (elektrische) fiets."

Vanaf 18 april kan iedere fietser kennismaken met het ruime assortiment van Bike Totaal. Daarnaast zijn er op 18 april zelf diverse acties en aanbiedingen en is er een prijsvraag (kijk hiervoor naar de advertentie in deze krant) en is het zeker de moeite waard om even langs te gaan.

Harry Geurts Tweewielers

Vrijheidslaan 2

3861 JA  NIJKERK

Tel. 033-2451427

www.harrygeurts.nl