• ANP Foto

Ondernemersdebat door Bedrijvenkring Hoevelaken

NIJKERK De Nijkerkse Ondernemersvereniging en de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk houden samen op 15 maart een lokaal politiek ondernemersdebat.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart gaan ondernemers uit de gemeente Nijkerk in debat met lokale politici van diverse politieke partijen uit de gemeente Nijkerk. Dit met de wens om meer duidelijkheid te krijgen over de visie van partijen op het ondernemersklimaat in Nijkerk en om met meer informatie een beter afgewogen keuze te kunnen maken op 21 maart. Bij dit Politiek Ondernemersdebat zijn de lijsttrekkers van de partijen VVD, CDA, SGP/CU, DLP en PRO21 aanwezig: respectievelijk Boudewijn van der Woerd, Joop van Ruler, Martina Lanting, Patricia van Loozen en Wim van Veelen.

In twee ronden worden Ondernemers uitgenodigd aan te geven welke vraagstukken voor hen belangrijk zijn en gaan met de Nijkerkse politici in debat over actuele thema's.

Het debat vindt 15 maart plaats in Hart van Holland, aan de Berencamperweg 12 in Nijkerk. Voor deze bijeenkomst is het mogelijk, zonder extra kosten een introducé mee te nemen, mits deze een ondernemer is, gevestigd in de gemeente Nijkerk. Aanmelden kan hier.