Veensche Boys slechts één helft acceptabel

NIJKERKERVEEN Er is nog werk te verzetten voor trainer Richard van Vliet deze week. Zijn Veensche Boys speelde het laatste bekerduel één helft goed, maar gaf de voorsprong in de slotfase weg. De 2-2 was teleurstellend voor het al uitgeschakelde Veensche Boys.

 

Zowel VVZ'49 als Veensche Boys wisten al dat een verder bekeravontuur onmogelijk was, dus beide ploegen konden vrijuit voetballen. Dat ging Veensche Boys beter af in Soest, maar het vele balbezit leidde tot (te) weinig doelpogingen. Pas in de slotfase van de eerste helft maakten de Boys het verschil. Eerst scoorde Danny Brouwer met een mooie lob en even later schot Stefan Fredriksen hard binnen: 0-2.

 

Na de thee was er van het acceptabele spel van Veensche Boys weinig meer over. Het werd slordig en rommelig en zo mocht de thuisploeg blijven hopen op een beter resultaat. Dat gebeurde ind e slotfase met twee treffers, zodat Veensche Boys met een teleurstellende 2-2 huiswaarts keerde.

 

Tegen ESA in Arnhem zal het komende zaterdag een hele wedstrijd beyer moeten gaan om de competitie sterk te starten. Volgens trainer Van Vliet is de eerste helft tegen VVZ'49 het minimum niveau wat dan moet worden gehaald.