Veensche Boys gaat gewoon door met winnen

NIJKERKERVEEN Op papier is een duel tegen de hekkensluiter een eenvoudige opgave voor een koploper. Veensche Boys wist daar zaterdag tegen Renswoude prima mee om te gaan en won verdiend met 3-0

 

Renswoude was naar Nijkerkerveen gekomen om hun huid zo duur mogelijk te verkopen. Vanuit een vededigende opstelling hield de ploeg Veensche Boys goed in bedwang. Dat duurde een half uur, want toen scoorde Danny Brouwer uit een hoelschop de 1-0. Het betekende een verdiende voorsprong en meer rust in de ploeg.

 

Na de thee ging dat gepaard met beter spel van de koploper, waarbij Gerard Kroonenberg  zijn ploeg op het goede spoor zette. Kroonenberg werd gevloerd binnen de beruchte lijnen en Danny Brouwer zette Veensche Boys op 2-0. Het betekende wel het einde van het duel voor Krooneberg,die geblesseerd was geraakt.

 

Veensceh Boys was echter nog niet klaar en invaller Herbert van den Ham leverde een prima voorzet af, die door Brian Duijst via een verdediger van Renswoude werd binnengekopt. De 3-0 betekent dat Veensche Boys gewoon koploper blijft en dat zal willen blijven. Komende zaterdag zullen de Boys daarvoor in Scherpenzeel tegen Valleivogels opnieuw het beste moeten laten zien.