Veensche Boys eenvoudig langs VSCO'61

NIJKERKERVEEN Veensche Boys heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen Scherpenzeel. VSCO'61 had zaterdag geen schijn van kans tegen de Veenders. Het enige verwijt dat wellicht kan worden gemaakt dat het slechts 3-0 werd voor Veensche Boys.

Veensche Boys kende een droomstart met een vroege treffer van Danny Brouwer. Daarna volgden nog tal van kansen voor de blauwen, maar de scherpte om tot scoren te komen ontbrak. Gebrek aan scherpte geldt dit seizoen vrijwle niet voor Yannick Bouw, want hij maakte in de slotfase van de eerste helft 2-0 en 3-0, respectievelijk treffer 22 en 23 van dit seizoen.

De 3-0 ruststand was comfortabel en in de tweede helft had Veensche Boys verder kunnen en moeten uitlopen, want VSCO'61 was rijp voor een grote nederlaag. Voor de gasten was het echter een 'meevaller' dat de Veenders verzuimden te scoren, zodat het bij 3-0 bleef. Een goed herstel voor Veensche Boys en de strijd om de titel blijft spannend tussen de blauwen uit Nijkerkerveen en Scherpenzeel (5-0 winst).