Sparta Nijkerk zoekt nieuwe speelsters

NIJKERK Meiden- en damesvoetbal is nog steeds de snelst groeiende sport in Nederland en dus ook in Nijkerk. Sparta Nijkerk heeft inmiddels negen meidenteams in alle leeftijdscategorieën en een vrouwenteam dat zich in korte tijd ontwikkeld heeft tot een team dat meespeelt om de prijzen. Maar Sparta Nijkerk wil meer. Het beleid voor de komende jaren is erop gericht zowel kwantitatief als kwalitatief door te groeien naar een hoger niveau. Om dat te bereiken zijn extra speelsters nodig.

Zij zoeken met name meiden en dames vanaf 16 jaar die al jaren voetballen en wie het leuk lijkt om mee te groeien met de ambities van de voetbalclub. Ook meiden die nooit eerder gevoetbald hebben, maar wil de uitdaging willen aangaan, of wie samen met vriendinnen na een partijtje voetbal de derde helft wil beleven; Iedereen is welkom.

Op maandag 21 maart van 20.00 tot 21.30 uur is er een open training voor geïnteresseerde speelsters (op kunstgras). Voor aanmelding of meer informatie: Henriëtte Postema, tel. 06-38505552 of damesvoetbal@vvspartanijkerk.nl. Wie op maandag 21 maart verhinderd is, kan een andere keer bij een training aansluiten.