Sparta Nijkerk deelt punten met Eemdijk

[NIJKERK} Het venijn zat duidelijk in de kop zaterdag bij het duel tussen Sparta Nijkerk en Eemdijk. Binnen vijf minuten stond het 1-1 en daar bleef het tot het eindsignaal bij.

 

Janic Makizodila stond als aanvaller in het veld en dat had na dertig seconden succes:1-0. Een enorme opsteker voor Sparta Nijkerk, maar drie minunten later was de stand alweer 1-1. Na een slechte afstemming in de defensie verdween de bal via Al Haydar in het doel verdween. 

 

Dat was eigenlijk de leukste fase in het duel tussen de Nijkerkers en Eemdijk. Sparta NIjkerk kreeg via Boersma nog een grote kans om te scoren, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald door Klaas de Graaf. Na de pauze had Eemdijk een vergelijkbare kans, maar ook De Harder wist niet te scoren.

 

Een gelijkspel gaf eigenlijk de verhoudingen binnen de lijnen prima weer, al had Donny van der Wal de matchwinnaar kunnen worden. Velen telden het doelpunt al maar via een verdediger en de paal werd het slechts een hoekschop. De toch wel terechte 1-1 was toch vooral teleurstellend voor Sparta Nijkerk, dat opnieuw niet wist te winnen.