• www.pixabay.com

Sjors Sportief en Creatief tweede jaar in

NIJKERK Het project Sjors Sportief en Sjors Creatief is vorig jaar geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk. Sjors Sportief en Sjors Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Nijkerk.

Dit jaar wordt het project opnieuw opgestart. Elke sport en cultuur vereniging heeft de mogelijkheid gehad zich aan te melden waarna alles is gebundeld in een Sjors boekje die in de week voor de voorjaarsvakantie wordt aangeboden aan alle kinderen in de gemeente. In het boekje staan allerlei clinics en trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Een groep van 29 sport- en cultuur aanbieders doen mee.

Het boekje ligt inmiddels bij de drukker, waarna hij verspreid kan worden onder de scholen. Op donderdag 21 februari is de uitreiking van het eerste Sjors Sportief en Creatief boekje, en dat is daarmee dus de 'aftrap'. 

Nijkerk Sportief en Gezond zorgt voor de introductie van Sjors Sportief en Creatief in de gemeente Nijkerk met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan sport- en cultuur activiteiten.

Voor meer vragen over dit project: Lara Kreikamp (lara@nijkerksportiefengezond.nl) of Tessel Kok (tessel@nijkerksportiefengezond.nl).