• Aalt Guliker

Rega na meer dan 30 jaar weer in kampioenspoule

NIJKERK Het eerste jeugdteam van ttv Rega heeft sinds zeer lange tijd weer eens de hoogste landelijke klasse bij de jeugd bereikt. Drie Nijkerkse jongens: Stef van Duinen, Sven van de Pol en Thijs Beentjes.

De eerste wedstrijd was thuis tegen Westa 1 uit Wessem. De jongens begonnen overtuigend aan de wedstrijd. Na twee uur tafeltennis was de tussenstand 4-1 na elk één overwinning, een gewonnen dubbel en slechts 1 verliespartij van Sven die met 16-14 in de beslissende vijfde game had verloren van de Wessemse kopman. Uiteindelijk werd er een degelijke 7-3 overwinning behaald met drie winstpartijen voor Beentjes, twee voor Van de Pol en één voor Van Duinen plus het dubbel.

Voor aanvang van de wedstrijd werden de spelers nog in een nieuwe outfit gestoken. Doornhof Verzekeringen verzorgde de nieuwe kleding, van Dasselaar Agridiensten schonk tassen en Profile Ridder zorgde ervoor dat de jongens op een mooie nieuwe tafel spelen dit seizoen. Het eerste doel voor dit seizoen is het behalen van de play-offs. De eerste vier van deze poule van 8 gaan in een halve finale en finale uitmaken welk team Nederlands kampioen voor jeugdteams wordt.