Nijkerk zoekt sportkampioenen 2015-2016

NIJKERK Alle winnaars van een NK, EK of WK kunnen bij de gemeente Nijkerk worden aangemeld. De gemeente wil deze kampioenen eind van het jaar tijdens een speciale huldiging in het zonnetje zetten.

De gemeente heeft zelf geen lijst van haar sportkampioenen. Om ervoor te zorgen dat iedereen die in aanmerking komt, ook daadwerkelijk wordt uitgenodigd voor de huldiging, vragen zij kampioenen om zichzelf - of door bekenden - aan te melden bij de gemeente. Of kent u een Nederlands, Europees of

Een aanmelding moet uiterlijk 1 december binnen zijn via sportkampioen@nijkerk.eu. Een brief schrijven kan ook: Gemeente Nijkerk, afdeling Samenlevingszaken, ter attentie van Sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

In de aanmelding wordt gevraagd de naam, het adres, de woonplaats, geboortedatum en e-mailadres aan te geven. Ook vraagt de gemeente door te geven om welke sport het gaat en de datum waarop het kampioenschap plaatsvond, of het een NK, EK of WK en of het om een individuele - of teamprestatie gaat, evenals aanvullende achtergorndinformatie.