Koploper Duno te sterk voor Veensche Boys

NIJKERKERVEEN Veensche Boys heeft zaterdag de koppositie niet weten te veroveren. Duno Doorwerth bleek een slimme ploeg, die optimaal profiteerde van de mindere punten van Veensche Boys. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-5.

 

De gasten uit Doorwerth neheersten het spelbeel daanvankelijk, maar Osman Kilic zorgde na ruim een kwartier voor de 1-0 voor De Boys. Duno was echter niet geschrokken en al snel kwamen ze op gelijke hoogte door Purrel Frankel. Nog voor de thee leek de huidieg koploper het duel te beslissen door twee treffers van Faissal Kaouass.

 

In de tweede helft besloot Veensche Boys alles te proberen om alsnog minimaal een punt te pakken, Er kwamen kansen genoeg, maar nog geen treffers, Toen Duno met tien man verder moest,v iel al snel de 2-3 via het hoofd van Bas van de Grootevheen en werd het spannend.

 

Met man en macht viel Veensche Boys aan, maar dat leverde zoveel ruimte op voor Duno, dat zij in de blessuretijd tweemaal wisten te profiteren. Mo Echabouni zorgde met twee treffers voor de 2-5 eindstand, waarmee Duno D. de koppositie behield.