Huldiging Kickoff voetbalacademie-spelers

NIJKERK Tijdens het Kickoff-toernooi op vrijdagavond 22 mei werden vijf spelers gehuldigd die hun 'level 6' hebben behaald. Het Kickoff-toernooi werd georganiseerd voor de afsluiting van het kwartaal en de levels waarin men traint. Iedere Kickoff-er mocht hiervoor een vriend of vriendin meenemen.

Kickoff voetbalacademie is nu alweer 2 jaar actief, en verzorgt techniektraining aan kinderen van 6-15 jaar. Uniek bij Kickoff is dat de kinderen veel individuele aandacht krijgen, omdat er 1 trainer per 4 tot maximaal 6 kinderen is, worden de ontwikkelingen per kind ook nauwlettend in de gaten gehouden. De trainingen staan in het teken van plezier, opleiden en ontwikkeling in de motoriek.

Deze avond was vooral speciaal omdat er 5 spelers gehuldigd werden die Level 6 behaald hebben. Voor het behalen van level 1 t/m 5, krijgen spelers een gouden ster voor op het shirt met een bijbehorend certificaat. De gehuldigde spelers kregen echter een nieuw tenue en het "oude shirt" met daarop de 5 behaalde sterren ingelijst uitgereikt. Het was een gezellig en sportief toernooi waaraan 68 kinderen hebben deelgenomen.