Hoevelaken verdiend langs TOV

HOEVELAKEN Na een stroeve start van de competitie heeft Hoevelaken de smaak te pakken. Na een ongelukkige nederlaag een week eerder tegen Waterwijk, werd zaterdag TOV met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd.

 

Voetballend gaat het steeds beter lopen bij Hoevelaken. Een betrouwbare verdediging en een schakelend middenveld wordt gecompleteerd met een gevaarlijke en scorende voorhoede.

 

Het goede spel van vorige week tegen Waterwijk, waar Hoevelaken zich vergat te belonen, werd tegen TOV doorgezet. Halverwege de eerste helft leidde dit tot de 1-0 van Ruud Kassenaar uit een voorzet van Edwin Duijst. Daarna waren er kansen om de voorsprong te vergroten, maar het bleef tot de rust 1-0.

 

In het begin van de tweede helft had doelman Sjoerd Kloppenburg het lastig, maar hij voorkwam met enkele bekwame reddingen dat TOV terugkwam. Daarna was het weer Hoevelaken dat het spel overnam. Als team presteerde de ploeg prima, waar iedereen een (ruime) voldoende haalde.

 

De beslissende 2-0 was een opluchting, maar ook geheel terecht. Het was Randy Gerritsen die dit keer de voorbereiding van Edwin Duijst afrondde. Een prima overwinning van Hoevelaken dat halverwege de competitie de koploper nog steeds goed in het vizier heeft.