Hoevelaken ruim langs Barneveld

HOEVELAKEN Na een tegenvallende start heeft Hoevelaken de stijgende lijn in de competitie te pakken. De derde overwinning op rij betekent dat de ploeg zich nestelt in de top van de derde klasse. vv Barneveld bleek zaterdag een maatje te klein (4-1).

 

De beginfase was matig en beide ploegen moesten duidelijk wennen. Het bleek van de kant van Barneveld, met enkele mogelijkheden, de beste fase. Hoevelaken nam gaandeweg het initiatief om dit niet meer uit handen te geven. De 1-0 van Michel van de Bunt was een mooie kopbal in de kruising.

 

Na een uur spelen, ontspon zich ineens een doelpuntenspektakel. Ruud Kassenaar opende met een benutte strafschop en even later zorgde Michel van de Bunt voor de 3-0. Barneveld kwam even terug, maar Joost van der Hoeven zette de 4-1 op het scorebord.

 

Een prima overwinning voor Hoevelaken, die nog hoger uit hadden kunnen vallen als er voorin nog beter was omgesprongen met de mogelijkheden. Hoevelaken staat echter weer op een plaats op de ranglijst die minimaal geambieerd wordt.