Hoevelaken nog zoekende

HOEVELAKEN Hoevelaken heeft aan het begin van de competitie nog niet de juiste vorm te pakken. In de beker werd driemaal verloren en ook het eerste competitieduel ging verloren. Rood Wit'58 nam de punten mee naar Putten na een 1-2 overwinning.

Veel afwezigen waren er te noteren bij Hoevelaken, maar ook zonder deze spelers had Hoevelaken aanvankelijk het beste van het spel, De 1-0 van Lex van Middelaar was daar een logisch gevolg van en het wachten was op meer treffers. Die kwam er wel, maar werd gescoord door Rood Wit'58, zodat het halverwege 1-1 stond.

De tweede helft was als het weer, wisselvallig maar bovenal niet echt goed. Beide ploegen konden het publiek slechts matig vermaken, maar de gasten namen halverwege wel de 1-2 leiding. Hovelaken perste er een slotoffensief uit, maar dat had te weinig kracht om het Rood Wit'58 echt moeilijk te maken.

Een matige strat derhalve voor sc Hoevelaken, dat de komende weken op zoek gaat naar de juiste samenstelling en vorm om de resultaten te verbeteren.