Hoevelaken maakt het WHC lastig, maar verliest wel

HOEVELAKEN Voorafgaand aan het bekerduel van Hoevelaken waren er weinigen die geloofden in een stunt tegen WHC uit Wezep. Het werd echter spannender dan verwacht tegen de eersteklasser. De ploeg van Harry Oussoren verloor met 1-3, maar kon tevreden terugkijken op een goed duel.

 

Een afstraffing werd het zeker niet voor de derdeklasser, want er werd volop gestreden. De 0-1 door Menno Kamphuis was een acceptabele ruststand en gaf genoeg aanknopingspunten om hoop te houden op een bekerstunt. Vanuit de counter moesten er mogelijkheden volgen.

 

In de tweede helft bleef de inzet hoog aan de kant van Hoevelaken en kwamen er ook kansen en mogelijkheden. Het toch wel kwalitatief betere WHC was echter de ploeg die het duel professioneel uitspeelde. Vincent Oosterkamp zorgde met een benutte penalty voor 0-2 en Camie Fidorn was verantwoordelijk voor de 0-3.

 

De eretreffer van Hoevelaken van Rudy Baalman kwam te laat om het nog echt spannend te maken, maar de 1-3 nederlaag geeft wel aan dat Hoevelaken prima tegensatnd bood. Het bekeravontuur is hiermee voorbij en vanaf nu kunnen alle pijlen op de competitie worden gericht.