Hoevelaken knokt zich naast Terschuurse Boys

HOEVELAKEN De derby tussen Hoevelaken en Terschuurse Boys is zaterdag geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Het duel was absoluut vermakelijk, maar qua eindstand schieten beide ploegen er weinig mee op.

 

Hoevelaken startte sterk, met name over de linkerkant met Patrick Kloppenburg. Het levert enkele kansen op, maar de  treffer valt aan de andere kant. Jeffrey van Belkum profiteert namens Terschuur van weifelend optreden van doelman Sjoerd Kloppenburg. Dezelfde Kloppenburg werd na een half uur weer gepasseerd, ditmaal eindigt een afstandschot van Hans van Essen in zijn doel. Een 0-2 ruststand  is het logische gevolg.

 

Na de thee zet Hoevelaken fel aan en ditmaal met meer succes. Patrick Kloppenburg is de man van de assist en Ruud Kassenaar het eindstation. Deze opsteker krijgt een snel vervolg als doelman Lieftink van Terschuur een voorzet slecht verwerkt. Kassenaar profteert handig en brengt de stand op 2-2.

 

Hoevelaken ruikt de winst en zoekt vol overtuiging de aanval, wat diverse kansen oplevert. Het geluk zit echter onvoldoende mee en dus eindigt de derby in 2-2.